He aha nā koi e kū ai nā ʻeke ʻeke hua maloʻo kūpono?

(1) Pono e hoʻokō i nā koi o nā mea ʻai meaʻai

I kēia manawa he mea nui ka palekana o ka meaʻai.ʻO ka meaʻai ponoʻī e hoʻokō i nā koi o ka hana palekana meaʻai, a pono e hoʻokō ka paʻi i nā koi o nā lako meaʻai.Hiki i nā ʻeke meaʻai maikaʻi ʻole ke hoʻopōʻino i ka huahana.ʻO nā kaukani huaʻai he mau huahana i hoʻopau ʻia i kēlā me kēia lā, no laila pono e hoʻokō ka ʻeke o nā hua maloʻo me QS Ka pono o ka hana palekana meaʻai.

ʻElima mau kūlana e pono e hoʻokō ʻia e ka mea kumu o nā mea hoʻohui no nā hua maloʻo a me nā ʻeke ʻeke meaʻai:

1. Loaʻa iā ia kahi kuʻekuʻe ili kūpono, i hiki ai i ka mea hoʻopili a i ʻole kahi substrate ke hana i ka padding maikaʻi a me ka infiltration ma luna o kona ʻili.

2. Loaʻa iā ia kekahi polarity a i ʻole kekahi mau pūʻulu hana hoʻomanaʻo, i ʻoi aku ka maikaʻi o ka hopena adsorption o ka substrate ma ka adhesive a i ʻole substrate.

3. Aia i loko o ka substrate kekahi mau pūʻulu hana kikoʻī, e hiki ai iā ia ke hana i kahi paʻa kemika ikaika loa me ka mea hoʻopili a i ʻole kekahi substrate.

4. ʻO ka ʻili microscopic o ka substrate kekahi ʻano ʻino a me ka porosity, e ʻae ana i ka adhesive a i ʻole ka substrate e komo i loko o ka ʻole a hana i kahi paʻa mechanical ikaika.

5. No nā substrate palaki, pono e ho'ololi maika'i ke kaulahao polymer i hiki i ke kaulahao polymer a i 'ole ka māhele ke hiki ke ho'opuehu maika'i ma lalo o ka hana o ka wela ki'eki'e.

(2) He mea hou ka manao

Inā makemake ka huahana e kūʻai maikaʻi, pono ka hoʻolālā maikaʻi.Pono e hoʻolālā ʻia nā ʻeke ʻeke o Qianguo e like me nā ʻano o nā hua maloʻo, i hiki i nā mea kūʻai ke hoʻomaopopo i ka huahana a kūʻai i ka manawa.

(3)Ka maikaʻi hilinaʻi

ʻAʻohe mea koʻikoʻi ka maikaʻi o kekahi huahana, ʻoi aku ka nui o ka maikaʻi o ka ʻeke ʻeke.ʻO ka pōʻai maikaʻi ʻole e wāwahi i ka ʻeke, e hoʻopilikia nui i ka huahana a hoʻemi nui i ka maikaʻi o ka huahana ponoʻī.Ma ka hana wale ʻana i nā ʻōlelo i luna aʻe e hiki ai iā mākou ke hana i nā ʻeke ʻeke meaʻai maloʻo kūpono.


Ka manawa hoʻouna: Mar-15-2023

Ninau

E hahai mai iā mākou

  • facebook
  • you_tube
  • instagram
  • linkedin