Pabrik China saka PLA kanthi biodegradable ngadeg munggah tas kertas kraft kemasan karo jendhela lan zipper

Katrangan singkat:


Detail produk

Tags Product

Deskripsi Produk

tas kemasan PLA biodegradable
    1. PLA kanthi biodegradable  ngadeg kemasan tas kertas kraft kanthi jendhela lan zipper , kemasan godhong teh, kemasan biji kopi, utawa tas kemasan produk liyane.
    2. Iki ora mung tas kemasan sing prasaja kanggo produk sampeyan. Iki minangka operator merek perusahaan, iklan seluler, komunikasi nilai. Sing paling penting yaiku ramah lingkungan.
Siklus Tas ECO

1. Tas kemasan sing digawe saka kertas PLA + PBAT + Kraft, yaiku bahan kompos.

2.When tas packaging jangkep peran komersial, padha bisa degraded menyang lemah ing taun lan digunakke dening tetanduran. Iku pancene asale saka alam lan bali menyang alam.

3. Ora ana maneh polusi marang lingkungan. Donya bakal dadi luwih apik lan luwih apik.

Data rinci saka tas kemasan biodegradable

item:
  1. PLA kanthi biodegradable  ngadeg kemasan tas kertas kraft kanthi jendhela lan zipper , kemasan godhong teh, kemasan biji kopi, utawa tas kemasan produk liyane.

 

Size & kekandelan: Custom adhedhasar requirement
jinis tinta: Eco-loropaken Food Grade Soy Ink
Bahan: PLA + PBAT + Kertas Kraft
Feature: 1) materi .Safety Food Grade & Printing Perfect
2) .Great kanggo nyegah bocor, banget Kelembapan-Proof
3) .Kuwat sealing Bottom & efek Tampilan Good
Sertifikat: FSSC22000, SGS etc .. certificate FDA uga bisa digawe yen perlu
Gaya Pilihan: Flat Bottom, ngadeka, sisih gusset, Zipper Top, Nganggo utawa tanpa Window, Euro Lubuk, etc.
Sealing & Handle Seal Panas
Nangani lumahing Embossing
Printing: Copperplate printing, printing Offset
warna: Nganti 10 werna utawa Ora printing
format Artwork: AI, PDF, CDR, PSD, etc,
MOQ: 10.000 pcs
price: Adhedhasar Bahan produk, Dimensi, Jumlah, Warna Printing lan Requirements customer liyane (Rega dikirim mung kanggo referensi)
Pembayaran: T/T, Paypal, Western Union, Trade Assurance nampa
30% biaya tas + 100% silinder printing ngisi minangka simpenan, imbangan 70% sadurunge pangiriman
Sampel: 1). Free & Nice conto Simpenan ana mung barang ngumpulake
2). conto Custom 7-15 apa dina (Kirimi by Express)
3). Mbalekaken Part / ragad sampel Full sawise simpenan ditampa
Lead Time: 15-20 apa dina sawise desain dikonfirmasi.
Port of loading: / Shenzhen /, utawa Minangka saben requirement Huangpu Panjenengan
packing: Ekspor karton kemasan standar / kothak (≤25Kg), miturut kemasan sing disesuaikan

Gambar Fitur Tas Kemasan Biodegradable

kantong PLA kompos
tas PLA kompos
tas PLA kompos
kemasan PLA kompos

Fitur khusus saka tas kemasan biodegradable

1. Zipper sing kenceng, digawe saka PLA, sing bisa dibukak lan ditutup bola-bali,

Njamin tightness saka tas. Bisa rusak ing lemah

2. Printing teks precise, printing pola werna cetha

3. kinerja anti banyu banget

Tas kasebut anti banyu lan tahan kelembapan, lan gampang dicopot kanthi suhu sing sithik lan musim udan.

4. kertas Kraft kualitas dhuwur, biodegradable PLA + PBAT film, iku loropaken s environmentally friendly and great value

5.Kuwat ngadeg-munggah ngisor kanthi kapasitas mbeta gedhe

6. Tarik kuwat. Tas kemasan kanthi resistensi luh sing apik lan tahan lama

7.Jendhela transparan putih susu, iki minangka bukti penting yen iki minangka bahan sing bisa didegradasi.

8. Wangun saka jendhela bisa desain pribadi, ora lim, bledug-bukti

The Picture of tutup biodegradable kanggo tas packaging

Katup udara biodegradable

1. Ing pasar, 99,9% saka klep online digawe saka plastik PE, lan njupuk 1000 taun kanggo rampung degrade. Iku mbebayani banget kanggo lingkungan. Nanging, katup udara PLA digawe saka bahan tanduran lan bisa rusak ing lemah sajrone 2-3 taun. Dadi banyu lan karbon dioksida diserap dening tanduran.

2. Iku teknis angel kanggo nggawe tutup online saka PLA. Teknologi iki ana ing tangan manufaktur sing sithik banget, perusahaan OEMY minangka salah sawijining.

Ukuran sing disaranake saka tas kemasan sisih

Ukuran

Paket wiji

tepung Paket

Paket Food Pet

Paket Nasi

(W * H * ngisor cm)

9 x6x6

30 g

40 g

40 g

80g

10 x 15 x 6

40 g

50g

50g

100 g

12 x 20 x 8

90g

170g

130g

300 g

14 x 20 x 8

130g

230g

180g

370g

14 x 22 x 8

160g

350g

230g

420g

16 x 22 x 8

210g

400 g

330g

550g

16 x 26 x 8

260g

510g

380g

650g

18 x 26 x 8

360g

650g

440g

890g

18 x 30 x 10

440g

750g

630g

1120g

20 x 30 x 10

510g

1110g

680g

1440g

22 x 31 x 10

660g

1400g

950g

1660g

23 x 35 x 10

900g

1750g

1340g

2500g

30 x 40 x 12

1200g

2100g

1500g

3300g

Bisa Selaras Minangka Requirements Panjenengan
Tanggal Ing Tabel ing Apa Mung Kanggo Reference Panjenengan 

Aplikasi saka tas packaging

产品应用范围图2

1. Tas kemasan biodegradable yaiku tas ramah lingkungan sing serba guna. Utamane digunakake kanggo kemasan:  coffee bean,coffee powder ,Tea leaves, Rice, dried fruit, snack food, dried meat, whole grains, tea ,etc.

2. Wektu kanggo ngganti tas kemasan plastik menyang tas kemasan biodegradable. Kurang polusi kanggo lingkungan, luwih ijo kanggo donya.

Langkah-langkah penjualan lan produksi kita.

流程图

1.Perusahaan OEM khusus nyedhiyakake solusi kemasan bio-degradable kanggo macem-macem produk.

2. Klien minangka prioritas kita. We are darmabakti kanggo ketemu klien. Panjaluk lan nyedhiyakake akeh sumber daya menyang R&D. Misi kita yaiku nyedhiyakake produk lan layanan sing tepat kanggo para klien.

3. Kita duwe mesin paling apik lan teknologi paling maju ing industri kanggo ngasilake produk sing paling rinci lan berkualitas. Kita mesthekake yen kabeh syarat bakal kawujud ing wektu.

4.Kasuksesan kita gumantung saka dhukungan saka klien. Sukses sampeyan dadi perhatian kita! Kita paket sukses, paket apik banget diwiwiti saka kene.

Pembayaran lan Pengiriman

Entuk solusi kemasan khusus saka pesenan sampeyan saiki.

Telpon & WhatsApp & Wechat :#86+13711875799

Email: admin@oepackagingbag.com

Ringkesan Workshop

2. bengkel percetakan
bengkel printing
laminating2
laminating
bengkel gawe tas2
bengkel gawe tas3
bengkel gawe tas
bengkel packing

FQA

Q1: Nah iki gunane pesbuk Produsèn?
A: Ya, Kita minangka pabrikan 15 taun sing nggabungake R&D, manufaktur, kustomisasi lan pemasaran. Pabrik kita Kota Dongguan Provinsi Guangdong.China
Q2: Alexa Apa ngirim aku supaya ngerti bab yen aku arep njaluk kutipan pas?
A: Jinis tas, bahan, ukuran, kekandelan, Bobot produk dibutuhake
Q3: Apa ana apa daya sampel & iku refundable?
A: Sampel saham gratis, nanging sampeyan kudu mbayar barang.
Yen sampeyan mbutuhake kita nggawe sampel karo desain sampeyan, sampeyan kudu mbayar biaya sampel. Lan yen nggawe pesenan ing mangsa ngarep lan jumlah tekan nomer tartamtu, kita bisa bali biaya sampel kanggo sampeyan.
Q4: Aja duwe pengawasan sembarang produk?
A: Kualitas lan 100% tas biodegradable minangka budaya kita, kita ngetrapake kontrol kualitas wiwit wiwitan manufaktur, nggunakake bahan biodegradable 100% kanggo nggawe tas kemasan, kayata PLA, PBAT dll.
Q 5: Sing tutup online lan zipper saka tas 100% biodegradable?

A: Nggih. Lan tutup udara biodegradable 100% lan zipper dikembangake dening teknisi kita.
Q 6: Bakal ngedol tas karo merek dagang kanggo klien liyane?
A: Pancen ora. Kita minangka perusahaan sing mapan. Kita ngerti manawa wong duwe hak cipta ing merek dagang. Kita ngurmati hak lan privasi klien kita lan ora bakal mbukak kanggo wong liya.

Q 7: Apa wektu pangiriman Panjenengan?
A: wektu pangiriman kita umume ing 15-25 dina, nanging wektu pangiriman nyata gumantung ing syarat


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita

    Related Produk

    Nakoni, nyelidiki

    Tindakake kita

    • facebook
    • youtube
    • instagram
    • linkedin