Pabrik Cina PLA pinuh biodegradable nangtung bungkusan kantong kertas kraft sareng jandela sareng seleting

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

Panjelasan Produk

kantong bungkusan PLA biodegradable
    1. PLA pinuh biodegradable  nangtung bungkusan kantong kertas kraft sareng jandela sareng seleting , bungkusan daun tea, bungkusan biji kopi, atanapi kantong bungkusan produk sanés.
    2. Ieu sanés ngan ukur kantong bungkusan saderhana pikeun produk anjeun. Ieu mangrupikeun pamawa merek perusahaan anjeun, iklan mobile, komunikasi nilai. Anu paling penting nyaéta yén éta ramah lingkungan.
ECO Kantong Siklus

1.The kantong bungkusan dijieunna tina PLA + PBAT + kertas Kraft, nu bahan compostable.

2.When kantong bungkusan nyampurnakeun peran komérsial anak, maranéhna bisa didegradasi kana taneuh dina sataun tur diserep ku tutuwuhan. Éta leres-leres asalna tina alam sareng uih deui ka alam.

3. Taya deui polusi ka lingkungan. dunya bakal jadi hadé tur hadé.

Data rinci ngeunaan kantong bungkusan biodegradable

item:
  1. PLA pinuh biodegradable  nangtung bungkusan kantong kertas kraft sareng jandela sareng seleting , bungkusan daun tea, bungkusan biji kopi, atanapi kantong bungkusan produk sanés.

 

Ukuran & ketebalan: Custom dumasar kana sarat Anjeun
tipe tinta: Eco-friendly Food Kelas Kecap Ink
bahan: PLA + PBAT + kertas Kraft
fitur: 1) bahan .Safety Food Kelas & Printing Sampurna
2) .Great pikeun nyegah leakage, alus teuing Uap-Buktina
3) .Strong sealing Bottom & Pangaruh Témbongkeun Good
sertipikat: FSSC22000, SGS jsb .. sertipikat FDA bisa ogé dilakukeun lamun perlu
Gaya Options: Datar Bottom, Nangtung nepi, samping gusset, seleting Top, Kalawan atanapi tanpa Jandela, Euro Hole, jsb
Sealing & cecekelan Seal Panas
Nanganan permukaan Embossing
percetakan: Copperplate percetakan, percetakan offset
warna: Nepi ka 10 kelir atawa No percetakan
format karya seni: AI, PDF, CDR, PSD, jsb,
MOQ: 10.000 lembar
harga: Dumasar kana Bahan produk, Diménsi, Kuantitas, Warna Percetakan sareng Sarat palanggan anu sanés (Harga dipasang pikeun rujukan wungkul)
pamayaran: T/T, Paypal, Western Union, Perdagangan Jaminan nampi
Biaya kantong 30% + 100% silinder percetakan ngecas salaku deposit, kasaimbangan 70% sateuacan kiriman
sampel: 1). Haratis & nice sampel stock ditawarkeun ngan angkutan barang kumpulkeun
2). sampel custom 7-15 poé gawé (Kirim ku Express)
3). Ngabalikeun duit Bagian / fee sampel Full sanggeus deposit nampi
Waktos prosés: 15-20 poé gawé sanggeus design dikonfirmasi.
Port of loading: / Shenzhen /, atawa Salaku per sarat Huangpu Anjeun
packing: Ékspor karton bungkusan baku / kotak (≤25Kg), sakumaha per bungkusan ngaropéa

Gambar Fitur Kantong Bungkusan Biodegradable

kantong PLA kompos
kantong PLA kompos
kantong PLA compostable
bungkusan PLA compostable

Fitur husus tina kantong bungkusan biodegradable

1.The seleting pageuh, dijieunna tina PLA, nu bisa dibuka jeung ditutup sababaraha kali,

Ngajamin tightness tina kantong. Bisa didegradasi dina taneuh

percetakan téks 2.Precise, percetakan pola warna jelas

3. kinerja waterproof alus teuing

Kantongna tahan cai sareng tahan lembab, sareng gampang dicobian ku suhu lemah sareng usum ngijih.

4.Kertas Kraft kualitas luhur, biodegradable PLA + PBAT pilem, éta ' se nvironmentally ramah tur hébat nilai

5. Strong stand-up handap kalawan kapasitas mawa badag

6. tensile kuat. Kantong bungkusan kalayan résistansi cimata anu hadé sareng awét

7.Milky jandela transparan bodas, ieu mangrupa bukti penting yén ieu téh bahan pinuh degradable.

8.The bentuk jandela bisa jadi desain pribadi, euweuh lem, lebu-buktina

The Gambar klep biodegradable keur tas bungkusan

klep hawa biodegradable

1.Di pasar, 99.9% tina valves hawa dijieunna tina plastik pe, sarta waktu nu diperlukeun 1000 taun pikeun sakabéhna nguraikeun. Éta ngarugikeun hébat kana lingkungan. Nanging, klep hawa PLA didamel tina bahan pepelakan sareng tiasa didegradasi dina taneuh dina 2-3 taun. Janten cai sareng karbon dioksida kaserep ku pepelakan.

2.It téh téhnisna hésé nyieun hiji klep hawa ti PLA. Téknologi ieu aya dina tangan sajumlah pabrik anu leutik, salah sahijina nyaéta perusahaan OEMY.

Ukuran anu disarankeun tina kantong bungkusan samping

ukuran

Paket Kelor

tepung Paket

Paket Food piaraan

Paket béas

(W * H * Bottom cm)

9 x6 x6

30 g

40g

40g

80g

10 x 15 x 6

40g

50g

50g

100g

12 x 20 x 8

90g

170g

130g

300 g

14 x 20 x 8

130g

230g

180g

370g

14 x 22 x 8

160g

350g

230g

420g

16 x 22 x 8

210g

400 g

330g

550g

16 x 26 x 8

260g

510g

380g

650g

18 x 26 x 8

360g

650g

440g

890g

18 x 30 x 10

440g

750g

630g

1120g

20 x 30 x 10

510g

1110g

680g

1440g

22 x 31 x 10

660g

1400g

950g

1660g

23 x 35 x 10

900g

1750g

1340g

2500g

30 x 40 x 12

1200g

2100g

1500g

3300g

Bisa ngaropéa Salaku Syarat anjeun
The Tanggal Dina Table The Dupi Ngan Pikeun rujukan anjeun 

Aplikasi kantong bungkusan

产品应用范围图2

Kantong bungkusan 1.Biodegradable nyaéta kantong ramah lingkungan anu serbaguna pisan. Utamana dipaké pikeun bungkusan:  coffee bean,coffee powder ,Tea leaves, Rice, dried fruit, snack food, dried meat, whole grains, tea ,etc.

2.Waktosna pikeun ngarobih kantong bungkusan plastik anjeun ka kantong bungkusan biodegradable. Kurang polusi kana lingkungan, langkung héjo pikeun dunya.

Léngkah penjualan sareng produksi urang.

流程图

Perusahaan 1.OEMY khusus dina nawiskeun solusi bungkusan bio-degradable pikeun produk anu béda.

2. Klién nyaéta prioritas kahiji urang. Kami dedicated ka pasamoan klien. Tungtutan sareng nempatkeun seueur sumber kana R&D. Misi kami nyaéta nyayogikeun produk sareng jasa anu pas pikeun klien kami.

3.We boga mesin pangalusna sarta téknologi paling canggih dina industri pikeun ngahasilkeun produk paling lengkep jeung kualitas luhur. Kami mastikeun yén sadaya sarat anjeun bakal kaeusi dina waktosna.

kasuksésan 4.Our gumantung kana rojongan ti klien. Kasuksésan anjeun mangrupikeun perhatian kami! Kami ngarangkep kasuksésan anjeun, bungkusan anu saé anjeun mimitian ti dieu.

Pamayaran sareng Pengiriman

Kéngingkeun solusi bungkusan khusus tina pesenan anjeun ayeuna.

Telepon & WhatsApp & Wechat :#86+13711875799

Surélék: admin@oepackagingbag.com

Tinjauan Bengkel

bengkel percetakan2
bengkel percetakan
laminating2
laminating
bengkel nyieun kantong2
bengkel nyieun kantong3
bengkel nyieun kantong
bengkel bungkusan

FQA

Q1: .Are Anjeun produsén a?
A: Leres, Kami mangrupikeun produsén 15 taun ngahijikeun R&D, pabrik, kustomisasi sareng pamasaran. Pabrik kami Kota Dongguan Propinsi Guangdong.China
Q2: informasi Kumaha atuh hayu anjeun terang tentang lamun kuring hayang meunang petik tepat?
A: Jenis kantong, bahan, ukuran, ketebalan, beurat Produk diperlukeun
Q3: Naon aya naon muatan sampel & éta refundable?
A: sampel stock haratis, tapi anjeun kudu mayar angkutan barang.
Upami anjeun peryogi kami ngadamel sampel kalayan desain anjeun, anjeun kedah mayar biaya sampel. Tur upami nempatkeun urutan dina mangsa nu bakal datang sarta kuantitas ngahontal angka nu tangtu, urang bisa balik ongkos sampel ka anjeun.
Q4: Dupi anjeun gaduh inspeksi wae keur produk?
A: Kualitas jeung 100% kantong biodegradable nyaeta budaya urang, urang ngagantelkeun pentingna hébat kana kontrol kualitas ti pisan awal manufaktur, ngagunakeun 100% bahan biodegradable nyieun kantong bungkusan, kayaning kami PLA, PBAT jsb
Q 5: Anu klep hawa sarta seleting tina tas 100% biodegradable?

A: Enya. Sareng klep hawa biodegradable 100% sareng seleting dikembangkeun ku teknisi kami.
Q 6: Dupi anjeun ngajual tas jeung dagang ka klien sejenna?
A: Leres pisan henteu. Kami hiji parusahaan ngadegkeun. Urang ngarti yén hiji boga hak cipta dina / dagang na. Kami hormat hak sareng privasi klien kami sareng moal nyingkab ka batur.

Q 7: Naon jaman pangiriman anjeun?
A: jaman pangiriman kami umumna dina 15-25 poé, tapi jaman pangiriman sabenerna gumantung kana sarat


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

    Produk patali

    panalungtikan

    Tuturkeun Kami

    • facebook
    • you_tube
    • instagram
    • linkedin