Printim me porosi

Kompania OEMY, duke ditur që OEM-të varen shumë nga plotësimi i nevojave të markës suaj. Paketimi i duhur i sjell përfitim kompanisë suaj.Me paketimin dhe printimin e duhur në çanta, jo vetëm që mund të mbrojë produktet, por gjithashtu mund të japë vlerën e shkëlqyer të promovimit të produktit.

Për të pasur shërbimin më të mirë të printimit me porosi për klientët tanë, ne kemi disa avantazhe.

A.) Ne kemi dizajnerin tonë të çantave, nëse nuk keni dizajnin e çantave tuaja të paketimit, ne mund t'ju ndihmojmë të dizajnoni sipas ideve tuaja specifike.

1 2

 

B. Ne kemi fabrikën tonë të prodhimit të pllakave të bakrit.ne mund të ofrojmë shërbimin e prodhimit të bakrit me cilësi të lartë për ju.

3

C. Ne kemi disa punëtori të mëdha printimi për prodhim masiv për t'i bërë çanta të printuara shpejt.

4

Parimi ynë i shërbimit: cilësi më e shkëlqyer për klientët, çmime më konkurruese për klientët dhe më besnikë ndaj klientëve.

5


hetim

Na ndiq

  • facebook
  • YouTube
  • instagram
  • linkedin