Forma të ndryshme të paketimit me porosi

Kush jemi ne?

Guangzhou Oemy Environmental Friendly Packaging Co., Limited, është prodhues OEM & ODM i paketimit fleksibël në qytetin Guangzhou, Kinë.Ekipi ynë ka qenë në industrinë e çantave të paketimit që nga viti 2008. Më parë fabrika jonë ishte në qytetin Dongguan, ne ofronim shërbime të ndryshme të paketimit, prodhimit, printimit dhe shitjes vetëm për tregun vendas.Ndërsa ndotja globale nga plastika bëhet gjithnjë e më serioze, ne kuptojmë se duhet të zhvillojmë dhe prodhojmë çanta paketimi miqësore me mjedisin më plotësisht të degradueshme, jo vetëm për tregun vendas, por edhe për tregun global.Kështu që ne ndryshuam për t'u fokusuar në prodhimin e paketimeve plotësisht të biodegradueshme dhe të kompostueshme në 2017, atë kohë ne e quajmë vetëm si Oemy Environmental Friendly Packaging Co., Limited.

Si shumë vite zhvillim në paketimin e biodegradueshëm, ne jemi të lumtur të ndihmojmë më shumë klientë të vjetër dhe klientë të rinj që të ndryshojnë paketimin e tyre për të qenë materiale plotësisht të biodegradueshme.Me rritjen e biznesit na duhet një mjedis më i mirë për të prodhuar produkte.Në të njëjtën kohë, ne zbuluam se politika e zonës së Guangzhou është më e favorshme për zhvillimin e industrisë sonë të re të paketimit miqësor me mjedisin, kështu që ne e zhvendosëm kompaninë në Guangzhou në gusht 2021 dhe zyrtarisht si "Guangzhou Oemy Environmental Friendly Packaging Co., Limited". ”

hetim

Na ndiq

  • facebook
  • YouTube
  • instagram
  • linkedin