Oemy Lingkungan Friendly Packaging Co., Ltd., dadi pabrikan OEM & ODM ing kutha Dongguan, China. Kita tim wis ing industri tas packaging kanggo 15 taun. Sadurunge kita kasedhiya maneka warna layanan desain packaging, produksi, printing lan dodolan mung kanggo pasar domestik. Minangka polusi plastik global dadi liyane lan liyane serius, kita éling kita kudu berkembang lan gawé luwih kanthi degradable packaging tas-lingkungan loropaken, ora mung kanggo pasar lebet nagari, nanging uga kanggo pasar global.



Nakoni, nyelidiki

Tindakake kita

  • facebook
  • you_tube
  • instagram
  • linkedin