Oemy Lingkungan Friendly bungkusan Co., Limited, nyaeta produsén OEM & ODM di kota Dongguan, Cina. Tim kami geus di industri tas bungkusan pikeun 15 taun. Saméméhna kami disadiakeun rupa layanan desain kemasan, produksi, percetakan jeung jualan ngan pikeun pasar domestik. Salaku polusi palastik global janten beuki loba serius, urang nyadar yén urang kudu ngembangkeun sarta ngahasilkeun leuwih pinuh degradable bungkusan kantong-lingkungan ramah, henteu ngan pikeun pasar domestik, tapi ogé pikeun pasar global.



panalungtikan

Tuturkeun Kami

  • facebook
  • you_tube
  • instagram
  • linkedin