Прилагодени различни форми на пакување

Биоразградлива футрола за пакување

Кои сме ние?

Guangzhou Oemy Environmental Packaging Co., Limited, е OEM & ODM производител на флексибилно пакување во градот Гуангжу, Кина.Нашиот тим е во индустријата за кеси за пакување од 2008 година. Претходно нашата фабрика беше во градот Донггуан, обезбедувавме различни услуги за дизајн на пакување, производство, печатење и продажба само за домашниот пазар.Како што глобалното загадување со пластика станува сè посериозно, сфаќаме дека треба да развиваме и произведуваме поцелосно разградливи еколошки кеси за пакување, не само за домашниот, туку и за глобалниот пазар.Така, се сменивме да се фокусираме на целосно биоразградливо и компостирачко производство на пакување во 2017 година, тоа време го нарекуваме само како Oemy Environmental Friendly Packaging Co., Limited.

Како и долги години развој на биоразградливи пакувања, ни е драго да им помогнеме на повеќе стари клиенти и нови клиенти да го променат своето пакување да биде целосно биоразградливи материјали.Со зголемувањето на бизнисот, потребна ни е подобра средина за производство на производи.Во исто време, откривме дека политиката за областа Гуангжу е попогодна за развојот на нашата нова еколошка индустрија за пакување, па ја преселивме компанијата во Гуангжу во август 2021 година и официјално како „Guangzhou Oemy Environmental Friendly Packaging Co., Limited“. ”

Истражување

Следете не

  • Фејсбук
  • you_tube
  • инстаграм
  • линкедин