E fa'afefea ona fa'atau sa'o taga afifi meaai?

Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o le tamaoaiga ma le faʻaauau pea o le faʻaleleia o tulaga o le soifuaga o tagata, o manaʻoga o tagata mo meaʻai e masani lava ona maualuga ma maualuga.E le gata i le tolu taumafataga i le aso, o le taumafaina o meaai mama i le salafa o le atunuu e ofoofogia foi.
Mai le taeao seʻia oʻo i le po, o le a tatou 'aina le tele o meaʻai i le aso atoa, ma o loʻo i ai ato afifi meaai i soʻo se mea.I le taimi lava e tasi, ona o le toʻatele o tagata e fiafia i le taoina ma le kuka, o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina le faʻatauga a tagata taʻitoʻatasi o ato afifi meaai.Ae ui i lea, o le tele o uo e masani ona le malamalama pe a faʻatau ma faʻaaoga taga afifi meaai.I aso nei, Xinxingyuan Packaging o le a aʻoaʻoina oe pe faʻafefea ona faʻaumatia le le malamalama ma filifili saʻo ma faʻaoga taga afifi meaai.
1. E tolu mea sese i le fa'atau ma le fa'aogaina o taga afifi meaai
1. E fiafia e fa'atau taga mea'ai lanu felanulanua'i
O ato afifi meaai e eseese lanu, ma e faigofie ona tosina i oloa susulu pe a faʻatau.Ae ui i lea, o le susulu o le lanu o le afifiina o meaai, o le tele foi lea o mea faaopoopo.O le mea lea, e fautuaina le faʻaogaina o taga afifi monochrome mo le afifiina o meaʻai.E ui o le numera o tagata e matamata i feusuaiga o loʻo faʻaitiitia, Ae a uma mea uma, o se mea e faʻafesoʻotaʻi ma le ulufale, ma o le saogalemu o le mea sili lea ona taua.
2. E fiafia e ao mai taga mea'ai tuai mo le toe fa'aoga
Ina ia sefe alagaoa, o le tele o uo, aemaise lava tagata matutua, ua masani i le teuina o ato tuai o afifi meaai.O le mea moni, o lenei faiga masani e matua le lelei ma le taliaina.
3. O le mafiafia o le ato afifi meaai = sili atu
O le tele o le mafiafia o le ato afifi meaai, sili atu le lelei?O le mea moni, a le o lea, o ato faʻapipiʻiina o loʻo i ai tulaga faʻapitoa, aemaise lava taga afifi meaai, ma o le lelei o lenei tulaga e oʻo i le tulaga e tusa lava po o le a le mafiafia.
Lona lua, pe fa'afefea ona filifili sa'o taga afifi meaai
1. Aua le fa'atau mea'ai o lo'o afifi i fafo ma lomitusi faanenefu.Lona lua, lolomi le taga afifi manino ile lima.Afai e faigofie ona sui lanu, o lona uiga e le lelei lona tulaga lelei ma meafaitino.E iai mea le saogalemu, o lea e le mafai ai ona faʻatau.
2. Sogisogi i le manogi.Aua le fa'atauina taga mea'ai fa'aitaita ma fa'aita.
3. Fa'aaoga taga pa'epa'e e teu ai meaai.
E ui lava e fautuaina le faʻaogaina o isi pusa faʻafeiloaʻi faʻalelei nai lo pusa palasitika, e fautuaina e aloese mai le faʻaogaina o taga palasitika mumu ma uliuli i le tele e mafai ai.Talu ai e mafai ona gaosia taga palasitika felanulanuaʻi e faʻaaoga ai mea toe faʻaaogaina poʻo mea faʻalenatura e leʻi faʻasalaina ma oloa faʻasalalau, e faigofie ona pala, faʻafefe, poʻo le faʻaleagaina, ma o le a afaina ai meaʻai.
4. Taulai atu ile afifiina o pepa taumafa
O le afifiina o pepa o le masani lea o le afifiina i le lumanaʻi.Pepa toe fa'aaogaina ose palasitika lanu tutusa, o lea e le tatau ona fa'aaogaina i fale gaosi mea'ai.Mo nisi mafuaʻaga, o pepa masani o le a faʻaopoopoina mea faʻaopoopo, o lea ia mautinoa e suʻe meaʻai pe a faʻatau pepa meaʻai afifi.
E mafai faapefea ona faavalevalea le “saogalemu i le laulaufaiva”?Mo le soifua maloloina, fa'amolemole fa'atau taga afifi mea'ai na gaosia e le au gaosi masani ma fa'amaonia e matagaluega talafeagai.


Taimi meli: Iul-31-2021

Su'esu'ega

Mulimuli mai ia i matou

  • facebook
  • you_tube
  • instagram
  • linkedin