Aisea e tatau ai ona i ai le tele o ato afifi ma le valve ea

Le Galuega a le Air valve i ato afifi.

Mo fatu kofe, fafaga ma isi oloa e faʻafefeteina a latou lava kasa, o le afifiina o taga o oloa o le a faʻalauteleina ma faʻalauteleina, aemaise lava pe a faʻaaogaina taga tuʻufaʻatasia. , ae ua pa.O le fa'afefeteina o afifi na mafua ai le fa'aleagaina tele o le gaosiga.

111

Ona masani lea o le fofo masani i lenei faʻafitauli o le faʻafefeina lea o se alalaupapa e tasi le ala i luga o le ato afifiina e faʻatagaina ai le sili atu o le kesi i totonu o le pusa afifi ina ia sologa lelei, ma faʻamautinoa ai le lelei o mea o loʻo i totonu o le ato afifi ma faʻaumatia le faʻalauteleina poʻo pa'u o le afifi na maua.O le alavai ta'a'alo fa'atasi ai ma le fa'amama fa'amama e puipuia ai le pauta mai le alu ese mai le ato e ala i le fa'amamaina o le pauta i totonu o le ato.

222

O le mataupu faavae o le ala e tasi ala alavai:

333

Pe a oʻo atu le kesi na gaosia e mea faʻamaufaʻailoga i totonu o le ato i se faʻamalosi faapitoa i totonu o le ato, o le kesi i totonu e tulei ai le alatoto, ma faasolosolo malie ona faʻaalu le kasa sili atu;pe a faʻafefete le mamafa i totonu o le ato e tatala ai le alatoto, Tapuni otometi le valve.Ma o le a otometi lava ona tatala le valve pe a maualuga atu le mamafa i totonu o le ato nai lo le mamafa i fafo atu o le ato, ma le isi itu, o le ea i fafo ma le vai vai e le mafai ona ulufale i totonu o le ato.

O isi galuega tauave o le auala tasieaalavai:
1. Talu ai ona o se ala e tasi le ala e faʻafefe ai ua faʻatulagaina i luga aʻe o le pusa pusa palasitika, o le ato afifiina o loʻo tumu i oloa o loʻo faʻaputuina i le faagasologa, ma o le ea o totoe i totonu o le ato pito i lalo o loʻo faʻateʻaina mai le laina tasi i lalo o le mamafa o le uta i totonu. le taga afifi pito i luga.O le lafoaia o le valve e mafai ona faʻaleleia le mautu o le faaputuga ma faʻateleina le maualuga o le faʻaputu.
2. Fa'aleleia atili le a'afiaga o taga palasitika.Pe a pa'ū le ato ua tumu i oloa i se nofoaga maualuga i totonu o oloa feʻaveaʻi, o le ea o loʻo i totonu o le ato e mafai ona faʻateʻa mai le ala e tasi le ala, sui le galu faʻateʻia e mafua mai i le ea totoe i totonu o le ato, ma muamua pe aloese mai le. ua malepe taga afifi.

100% biodegradable ea valve
OEMY Environmental Friendly Packaging Company ua atiaʻe le 100% biodegradable ea valve ma faʻalauteleina le gaosiga tele.Ole galuega ole PLA air valve e tutusa ma le PE plastic air valve.Ae o le PE palasitika ea valve e le mafai ona faʻaleagaina, o le a faʻaleagaina i le siosiomaga.Ma o le PLA ea valve o le a faʻaleagaina pe a tuʻuina i totonu o le eleele, e leai se afaina mo le siosiomaga.

444

Faʻafeiloaʻi e fausia se mafutaga pisinisi lelei ma i matou pe a e manaʻomia soʻo se galuega faʻapipiʻi.

Oemy Environmental Friendly Packaging Co., Limited.

Https://www.oepackagingbag.com/ 

imeli:admin@oempackagingbag.com

Telefoni: 0086 13711875799


Taimi meli: Oke-15-2019

Su'esu'ega

Mulimuli mai ia i matou

  • facebook
  • you_tube
  • instagram
  • linkedin