Colorful printing gusset kantong packaging cemilan ngisor

Short Description:


Detail produk

Tags Product

Ringkesan

Penanganan lumahing: Stamping

Gunakake kanggo: kesehatan / baking pangan

Sealing & Nangani: Panas Seal

Panggonan Asal: Dongguan, China (Mainland)

Brand Name: OEM / ODM

Warna: Customized werna

jeneng produk: Zip Top Food Packaging kantong

Certificate: FSC

Jeneng: Colorful printing gusset cemilan ngisor packaging kantong

Logo: Nampa Customized Logo Printing

Kekandelan: panjaluk pelanggan

Industrial Use: Food

Paper Koleksi: Kraft Paper

Order Custom: Nampa

Feature: recyclable

Dianggo: kesehatan.

Size: Size Custom Ditampa

Item: Food-bahan

Printing: Printing Copperplate

 

 

Material: Kraft Paper, PLA

Description Product

Colorful printing gusset kantong packaging cemilan ngisor

Colorful printing gusset kantong packaging cemilan ngisor (6)

Rinci data saka kesehatan & baking kantong pangan

item: Colorful printing gusset kantong packaging cemilan ngisor
Size & kekandelan: Custom adhedhasar requirement
jinis tinta: Eco-loropaken Food Grade Soy Ink
Material: kertas PLA + Kraft, PET + AL + PE, PET + PE, BOPP + Kraft Paper + PE, PET + AL + PE, etc
Feature: 1) materi .Safety Food Grade & Printing Perfect
2) .Great kanggo nyegah bocor, banget Kelembapan-Proof
3) .Kuwat sealing Bottom & efek Tampilan Good
Certificates: FSSC22000, SGS etc .. certificate FDA uga bisa digawe yen perlu
Gaya Pilihan: Flat Bottom, ngadeka, sisih gusset, Zipper Top, Nganggo utawa tanpa Window, Euro Lubuk, etc.
Printing: Copperplate printing, printing Offset
warna: Nganti 10 werna utawa Ora printing
format Artwork: AI, PDF, CDR, PSD, etc,
MOQ: 10,000pcs
price: Adhedhasar Bahan produk, Ukuran, Quantity, werna Printing lan Requirements customer liyane (Price dikirim kanggo referensi mung)
Pembayaran: T / T, Paypal, Western Union, Trade Assurance nampa 
biaya tas 30% + 100% silinder printing ngisi minangka simpenan, 70% imbangan sadurunge pangiriman
Sample: 1). Free & Nice conto Simpenan ana mung barang ngumpulake
2). conto Custom 7-15 apa dina (Kirimi by Express)
3). Mbalekaken Part / ragad sampel Full sawise simpenan ditampa
Lead Time: 15-20 apa dina sawise desain dikonfirmasi.
Port of loading: / Shenzhen /, utawa Minangka saben requirement Huangpu Panjenengan
packing: kaca standar cartons packaging / kothak (≤25Kg), minangka saben packaging selaras

Pictures of kesehatan & baking kantong pangan

Colorful printing gusset kantong packaging cemilan ngisor (1)
Colorful printing gusset kantong packaging cemilan ngisor (2)
Colorful printing gusset kantong packaging cemilan ngisor (3)
Colorful printing gusset kantong packaging cemilan ngisor (4)
Colorful printing gusset kantong packaging cemilan ngisor (5)

The Picture of tutup biodegradable kanggo tas packaging

1

ukuran dianjurake saka tas packaging sisih

Size

Paket wiji

tepung Paket

Paket Food Pet

Paket Nasi

(W * H * ngisor cm)

9 x 6 x 6

30g

40g

40g

80g

10 x 15 x 6

40g

50g

50g

100g

12 x 20 x 8

90g

170g

130g

300g

14 x 20 x 8

130g

230g

180g

370g

14 x 22 x 8

160g

350g

230g

420g

16 x 22 x 8

210g

400g

330g

550g

16 x 26 x 8

260g

510g

380g

650g

18 x 26 x 8

360g

650g

440g

890g

18 x 30 x 10

440g

750g

630g

1120g

20 x 30 x 10

510g

1110g

680g

1440g

22 x 31 x 10

660g

1400g

950g

1660g

23 x 35 x 10

900g

1750g

1340g

2500g

30 x 40 x 12

1200g

2100g

1500g

3300g

Bisa Selaras Minangka Requirements Panjenengan
Tanggal Ing Tabel ing Apa Mung Kanggo Reference Panjenengan 

Aplikasi saka tas packaging

Tas packaging Biodegradable sing tas lingkungan loropaken sing banget Versatile. Utamané dipigunakaké kanggo packaging:  kacang warung, warung wêdakakêna, godhong tèh, Rice, woh garing, cemilan pangan, daging pepe, kabèh pari-parian, teh lan packaging pangan liyane.

2

Tas packaging utama Oemy

hwnfgdbh

FQA

Q1: Nah iki gunane pesbuk Produsèn?
A:  Ya , We are Produsèn 15 taun nggabungaken R & D, Pabrik, pangaturan lan marketing. Kita pabrik Dongguan City Guangdong Province.China

Q2: Alexa Apa ngirim aku supaya ngerti bab yen aku arep njaluk kutipan pas?
A: Bag  jinis, materi, ukuran, kekandelan, bobot Product dibutuhake

Q3: Apa ana apa daya sampel & iku refundable?
A:  Stock conto kanggo free , nanging sampeyan kudu mbayar barang ing.
Yen sampeyan perlu kita nggawe sampel karo desain, sampeyan kudu mbayar biaya sampel. Irika urutan ing mangsa lan jumlahe tekan nomer tartamtu, kita bisa bali biaya sampel kanggo sampeyan.

Q4: Aja duwe pengawasan sembarang produk?
A:  Quality lan 100% tas biodegradable budaya kita , kita masang wigati kanggo kontrol kualitas saka awal banget Manufaktur, nggunakake 100% materi biodegradable kanggo nggawe tas packaging, kita kuwi PLA, PBAT etc.

Q 5: Sing tutup online lan zipper saka tas 100% biodegradable?
A:   Ya . Lan 100% tutup online biodegradable lan zipper dipunkembangaken dening teknisi kita.

Q 6: Bakal ngedol tas karo merek dagang kanggo klien liyane?
A:  Pancen ora . We are perusahaan diadegaké. We ngerti sing siji wis hak cipta ing / kang sawijining merek dagang. We ngormati hak lan privasi kita klien lan ora bakal nyampekano informasi kanggo wong.

Q 7: Apa wektu pangiriman Panjenengan?
A: wektu pangiriman Kita umume ing  15-25 dina , nanging ing wektu pangiriman nyata gumantung ing syarat

Ringkesan workshop

1
2
3
4
5
6

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    

    Nakoni, nyelidiki

    Tindakake kita

    • facebook
    • you_tube
    • instagram
    • linkedin