Warni percetakan gusset pouches bungkusan snack handap

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

Ihtisar

Ngatur beungeut: Embossing

Paké pikeun: kaséhatan kadaharan / baking dahareun

Sealing & cecekelan: Panas Seal

Tempat Asal: Dongguan, Cina (Daratan)

Brand Nami: OEM / ODM

Warna: ngaropéa Warna

Ngaran produk: pos Top Kadaharan bungkusan Pouch

Sertipikat: FSC

Ngaran: Warni percetakan gusset snack handap bungkusan pouches

Logo: Tampa ngaropéa Logo Printing

Ketebalan: tungtutan Palanggan urang

Industrial Paké: Dahareun

Paper Tipe: Kraft kertas

Orde custom: Tampa

Fitur: Recyclable

Pamakéan: dahareun kaséhatan.

Ukuran: ukuranana Adat Katampi

Item: Dahareun-grade

Percetakan: percetakan Copperplate

 

 

Bahan: Kraft Paper, PLA

Panjelasan Produk

Warni percetakan gusset pouches bungkusan snack handap

Warni percetakan gusset pouches bungkusan snack handap (6)

The jéntré data dahareun kaséhatan & baking pouch dahareun

item: Warni percetakan gusset pouches bungkusan snack handap
Ukuran & ketebalan: Custom dumasar kana sarat Anjeun
tipe tinta: Eco-friendly Food Kelas Kecap Ink
bahan: kertas PLA + Kraft, pepet + AL + pe, pepet + pe, BOPP + Kraft Paper + pe, pepet + AL + pe, jsb
fitur: 1) bahan .Safety Food Kelas & Printing Sampurna
2) .Great pikeun nyegah leakage, alus teuing Uap-Buktina
3) .Strong sealing Bottom & Pangaruh Témbongkeun Good
sertipikat: FSSC22000, SGS jsb .. sertipikat FDA bisa ogé dilakukeun lamun perlu
Gaya Options: Datar Bottom, Nangtung nepi, samping gusset, seleting Top, Kalawan atanapi tanpa Jandela, Euro Hole, jsb
percetakan: Copperplate percetakan, percetakan offset
warna: Nepi ka 10 kelir atawa No percetakan
format karya seni: AI, PDF, CDR, PSD, jsb,
MOQ: 10,000pcs
harga: Dumasar kana Bahan produk, Diménsi, kuantitas, kelir Printing na Syarat customer sejenna urang (Harga dipasang pikeun rujukan wungkul)
pamayaran: T / T, PayPal, Western Union, Trade jaminan nampa 
Biaya kantong 30% + 100% tabung percetakan ngecas salaku titipan, 70% kasaimbangan saméméh kiriman
sampel: 1). Haratis & nice sampel stock ditawarkeun ngan angkutan barang kumpulkeun
2). sampel custom 7-15 poé gawé (Kirim ku Express)
3). Ngabalikeun duit Bagian / fee sampel Full sanggeus deposit nampi
Waktos prosés: 15-20 poé gawé sanggeus design dikonfirmasi.
Port of loading: / Shenzhen /, atawa Salaku per sarat Huangpu Anjeun
packing: ékspor baku cartons bungkusan / buleud (≤25Kg), sakumaha per bungkusan ngaropéa

The Gambar dahareun kaséhatan & baking pouch dahareun

Warni percetakan gusset pouches bungkusan snack handap (1)
Warni percetakan gusset pouches bungkusan snack handap (2)
Warni percetakan gusset pouches bungkusan snack handap (3)
Warni percetakan gusset pouches bungkusan snack handap (4)
Warni percetakan gusset pouches bungkusan snack handap (5)

The Gambar klep biodegradable keur tas bungkusan

1

Ukuran nu dianjurkeun tina tas bungkusan samping

ukuran

Paket Kelor

tepung Paket

Paket Food piaraan

Paket béas

(W * H * Bottom cm)

9 x 6 x 6

30g

40g

40g

80g

10 x 15 x 6

40g

50g

50g

100g

12 x 20 x 8

90g

170g

130g

300g

14 x 20 x 8

130g

230g

180g

370g

14 x 22 x 8

160g

350g

230g

420g

16 x 22 x 8

210g

400g

330g

550g

16 x 26 x 8

260g

510g

380g

650g

18 x 26 x 8

360g

650g

440g

890g

18 x 30 x 10

440g

750g

630g

1120g

20 x 30 x 10

510g

1110g

680g

1440g

22 x 31 x 10

660g

1400g

950g

1660g

23 x 35 x 10

900g

1750g

1340g

2500g

30 x 40 x 12

1200g

2100g

1500g

3300g

Bisa ngaropéa Salaku Syarat anjeun
The Tanggal Dina Table The Dupi Ngan Pikeun rujukan anjeun 

The Aplikasi tina tas bungkusan

Tas bungkusan Biodegradable anu tas ramah lingkungan anu pisan serbaguna. Utamana dipaké pikeun bungkusan:  buncis kopi, bubuk kopi, daun entéh, Sawah, buah garing, snack dahareun, daging garing, séréal sakabeh tea jeung bungkusan dahareun lianna.

2

Tas bungkusan utama Oemy

hwnfgdbh

FQA

Q1: .Are Anjeun produsén a?
A:  Sumuhun , Urang téh produsén 15 taun integral tina R & D, pabrik, nyieun husus sarta pamasaran. Pabrik urang Dongguan Kota of Guangdong Province.China

Q2: informasi Kumaha atuh hayu anjeun terang tentang lamun kuring hayang meunang petik tepat?
A: Kantong  tipe, bahan, ukuran, ketebalan, beurat Produk diperlukeun

Q3: Naon aya naon muatan sampel & éta refundable?
A:  Bursa sampel haratis , tapi nu peryogi mayar angkutan barang nu.
Lamun perlu urang sangkan sampel kalawan desain, anjeun kudu mayar biaya sampel. Tur upami tempat Urutan di masa depan sarta kuantitas ngahontal angka nu tangtu, urang bisa balik deui biaya sampel ka anjeun.

Q4: Dupi anjeun gaduh inspeksi wae keur produk?
A:  Quality na 100% tas biodegradable nyaeta budaya urang , urang ngagantelkeun pentingna hébat kana control kualitas ti pisan awal manufaktur, ngagunakeun 100% bahan biodegradable sangkan tas bungkusan, sapertos urang PLA, PBAT jsb

Q 5: Anu klep hawa sarta seleting tina tas 100% biodegradable?
A:   Sumuhun . Sarta 100% klep hawa biodegradable na seleting anu dikembangkeun ku technicians urang.

Q 6: Dupi anjeun ngajual tas jeung dagang ka klien sejenna?
A:  Lieur teu . Kami hiji parusahaan ngadegkeun. Urang ngarti yén salah boga hak cipta di / na dagang na. Urang hormat ka katuhu jeung privasi of klien kami sarta moal nyingkab ka batur.

Q 7: Naon jaman pangiriman anjeun?
A: jaman pangiriman kami sacara umum dina  15-25 poé , tapi periode pangiriman sabenerna gumantung kana sarat

Ikhtisar workshop

1
2
3
4
5
6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    

    panalungtikan

    Tuturkeun Kami

    • facebook
    • you_tube
    • instagram
    • linkedin