Ua uma ona faʻatulagaina e Saina nei sini faʻatatau i le tau

Talu ai na lisiina e le Central Economic Work Conference le "faia o se galuega lelei i le carbon peaking ma carbon neutrality" o se galuega autu i le 2021, o le carbon peaking ma le carbon neutrality ua avea ma taulaiga o le vafealoai.O le lipoti o galuega a le malo o lenei tausaga na tuuina mai foi, "Faia se galuega malosi o le carbon peaking ma carbon neutrality."O lea la, o le a le carbon peaking ma carbon neutrality?O le a le taua o le faia lelei o lenei galuega?

sini

Faʻailoa le manatu o le siʻosiʻomaga ma faʻalauiloa suiga lanu meamata

O le maualuga o le carbon e fa'atatau i le mea moni o le fa'aosoina o le carbon dioxide i tausaga ta'itasi o se itulagi po'o se alamanuia e o'o atu i le tau sili ona maualuga i le tala fa'asolopito, ona ui atu lea i se vaitaimi maualuga i se fa'agasologa o le fa'aauauina o le pa'u.O le suiga fa'asolopito o le fa'aosoina o le carbon dioxide mai le fa'ateleina i le fa'aitiitia;O le carbon dioxide e tu'u sa'o ma le tuusa'o mai gaoioiga a tagata i totonu o se vaitaimi patino e fa'afefe ai le carbon dioxide e mitiia e ala i le totoina o la'au ma le toe totoina o laau, ma ausia ai le "net zero emission" o le carbon dioxide.

Ua fautuaina e Saina o le a oʻo atu le maualuga o le carbon dioxide i le 2030 ma taumafai e ausia le carbon neutrality i le 2060. Na faia e le Central Economic Work Conference ni fuafuaga mo le carbon peaking ma le carbon neutrality.

O le faaiuga tele o le maualuga o le carbon peak ma le carbon neutrality o loʻu atunuu o loʻo faʻamaonia ai le faʻamoemoeina o le fausiaina o le siʻosiʻomaga o loʻu atunuu ma le matafaioi a se atunuʻu tele, ma tuʻuina atu i le lalolagi se faʻailoga lelei o Saina o loʻo tuuto atu i le atinaʻe lanumeamata ma maualalo-carbon. auala, e taʻitaʻia ai le lalolagi faʻale-aganuʻu ma le fausiaina o se lalolagi matagofie..

O le sini fou a loʻu atunuu o le faʻamalosia o gaioiga o le tau e le gata ina faʻaalia ai le itu mo Saina e faʻatino ai se fuafuaga a le atunuʻu e tali atu ai ma le malosi i suiga o le tau, ae e maua ai foi se amataga malosi mo le faʻalauteleina o le tamaoaiga o le tamaoaiga ma le faʻaleleia o le puipuiga maualuga o le tau. le si'osi'omaga o le si'osi'omaga.

e tatau i lo'u atunuu ona manatu ma le le maluelue le pulea lelei o le kasa oona e avea o se avanoa taua tele e faatelevave ai le suiga atoa o le lanumeamata ma le maualalo o le kaponi o le tamaoaiga ma sosaiete, ma taʻitaʻia le lalolagi lanumeamata ma maualalo-carbon tekinolosi ma alamanuia suiga, ma faalauiloa ma taʻitaʻia le malosi ma le maualalo-carbon suiga e ala i le maualalo-carbon atinae.Le faʻavaeina o se faiga faʻapisinisi lanu meamata ma maualalo-carbon ma le atinaʻeina o le taulaga ma le atinaʻe maualalo-carbon.Faʻateleina le faʻatupuina o tulaga fou o le tuputupu aʻe ma le faʻavaeina o le malosi fou i le fanua o le malosi faʻafouina, taavale malosi fou, atinaʻe gafataulimaina, ma isi, ina ia faʻavavevave ai le faʻavaeina o se faiga tau tamaoaiga mo le atinaʻe faʻasolosolo lanumeamata ma maualalo-carbon. .

Fa'amalosia le tulaga maualuga o mamanu ma faiga fa'avae e fa'ateleina ai le mautinoa

O le taimi mai le tautinoga a lo'u atunuu i le taimi nei i le carbon peak i le carbon neutrality e na'o le 30 tausaga.O sea suiga e leʻi tupu muamua i le malosi, ma o lona faʻatinoga e manaʻomia ai taumafaiga sili atu nai lo atunuʻu atiaʻe.I lenei tulaga, e tatau ona i ai so tatou malamalamaga autasi, faʻamalosia le faʻalauiloaina atoa ma le matafaioi, faʻamalosia le maualuga o le mamanu ma le faʻamaopoopoina o faiga faʻavae, faʻapipiʻi uma malosiaga lautele, ma tuʻuina atu le taʻaloga atoa i le maualuga o le faiga faʻaagafesootai.

Ina ia ausia sini faʻamoemoeina, e manaʻomia le tuʻufaʻatasia o numera ma le maualalo-carbonization e faʻaleleia ai suiga o fale gaosi oloa ma faʻaleleia ma atinaʻe maualuga.I le tasi itu, faʻamalosia le tamaoaiga faʻatekonolosi, faʻatekonolosi faʻatekonolosi ma le fausiaina o atinaʻe eletise fou, ma faʻaoga numera e faʻaleleia atili ai le faʻaogaina o punaoa ma le malosi.I le isi itu, faʻamalosia le faʻasaoina o le malosi ma le suia o le malosi i fale ma felauaiga.

E manaʻomia le suia o le fausaga o le malosi ma faʻateleina le aofaʻi o le malosi e le o le fossil.E pei ona taʻua e He Jiankun, Sui Faʻatonu o le National Climate Expert Committee, ina ia ausia le maualuga o le carbon dioxide emisi aʻo leʻi oʻo i le 2030, o le aofaʻi o le malosi e le faʻaogaina i le 14th Five-Year Plan period e tatau ona oʻo atu i le 20% ma oʻo atu i le tusa ma le 20%. 25% i le 2030. Na o le auala lenei, Seia oʻo i le 2030, o le atinaʻeina o le malosi e le faʻaogaina e mafai ona faʻafetaui le manaʻoga fou o le malosi e mafua mai i le atinaʻeina o le tamaoaiga, ae o le a le toe faʻateleina le malosi o le fossil i le lautele;po'o le kasa fa'alenatura ua fa'atupula'ia i le malosi fa'atosina, ae ua fa'aitiitia le fa'aaogaina o le koale, ma ua fa'asolo atu i le maualuga, o le kaponi e mafua mai i le tuputupu a'e o le kasa fa'alenatura e mafai ona fa'aitiitia e ala i le fa'aitiitia o le fa'aitiitia o le fa'aaogaina o le koale. , ma maua ai le maualuga o le fa'aosoina o le carbon dioxide.

O le ausiaina o le carbon peaking ma le carbon neutrality e le gata o se malosiaga loloto, tekinolosi ma alamanuia suiga, ae o se faiga faigata foi o le suiga o le fausaga, suiga o le malosi o le kinetic, ma le suiga maualalo-carbon.E manaʻomia le faʻatulagaina faʻatulagaina o se taʻiala ma auala faʻafanua mo le fausiaina o se "carbon neutral country" , Mo se taimi umi e galue ai.E tatau ona faʻavavevave le faʻavaeina o le faʻaogaina o le carbon emission system ma se faʻaogaina o le faʻaogaina;feagai ma le sootaga taua i le va o le puleaina o puna ma le faateleina o le kaponi goto, ma pulea lelei faafitauli o loʻo tulaʻi mai o le maualuga o le faʻaaogaina o le malosi ma le maualuga o le faʻaaogaina o alamanuia i nisi nofoaga;faʻamalosia le faʻavaeina o fuafuaga faʻale-atunuu carbon neutral Ma le faʻatinoina o suʻesuʻega faʻapitoa faʻasaienisi ma tekinolosi faʻapitoa ma le faʻatulagaina o le maualuga, faʻavaveina le suʻesuʻega o le tamaoaiga ma agafesootai loloto decarbonization ala pe a uma le carbon peak.(O le iunite a le tusitala o le National Center for Climate Change Strategy Research and International Cooperation)

O la matou kamupani e taulaʻi i le gaosiga ma le faʻalauiloaina o ato faʻapipiʻi faʻafefiloi atoatoa e faʻaitiitia ai le faʻaleagaina o le siosiomaga o taga palasitika.Ou te faamoemoe e mafai foi ona fai sina sao itiiti o a tatou taumafaiga mo le puipuiga o le siosiomaga o le atunuu.

www.oepackagingbag.com


Taimi meli: Nov-16-2021

Su'esu'ega

Mulimuli mai ia i matou

  • facebook
  • you_tube
  • instagram
  • linkedin